Gear

Remo

Vanaf 2018 ben ik officieel endorser van “The Crown” en daar ben ik ontzettend trots op. Wát een sound, die vind je alleen bij REMO. Of je nu op zoek bent naar een breed en open geluid of naar een warm en doffere sound, je vindt het allemaal in het immense assortiment wat REMO te bieden heeft.

Ik zelf ben met REMO op zoek gegaan naar een sound die bij de verschillende situaties past. Een studio-setting bijvoorbeeld vereist een andere benadering dan een tv-show. In de studio speel je zachter – zoek je het meer in de nuance – waar het op tv soms gewoon door “de mix moet prikken”.

Zo gebruik ik de coated ambassadors – dé classic – op mijn snaredrums, maar ben ik ook groot fan van een controlled sound voor een moddervette klap. Voorzie hierbij de snaredrum van een ambassador hazy aan de onderzijde en je hebt de beste sound die je zult vinden.

Doorgaans gebruik ik emperor vintage coated op toms, soms afgewisseld met de clear variant en aan de onderkant ambassador clear. Een powerstroke 3 op de bassdrum, of juist een fiberskyn  op je kick voor een langere, warmere toon.

Remo heeft het allemaal. Dé sound die je zoekt.